Kuka on Antti Syrjä?

Moro!

Olen 37-vuotias tamperelainen stand up -koomikko. Päivisin konsultoin internetin ja sosiaalisen median parissa. Rakastan matkustelua ja nautin suuresti hyvästä ruuasta ja oluesta. Sekä itse tehtynä että muiden valmistamana. Matkustellessa pääsee tutustumaan uusiin kulttuureihin ja testaamaan uusia paikallisia herkkuja. Etsinnässä minulla on maailman paras hampurilainen.

Minulla on vaimo ja kissa. Toinen heistä reissaa mukanani maailmalla. Matkojani dokumentoin kuvin ja videoin sekä jatkossa tekstein tähän blogiin.

Matkustellessa olemme hyvin kriittisiä mm. hotellin kunnon ja sijainnin suhteen. Motto on ”lentää voidaan halvalla, mutta majoituksessa ei säästellä”. Reissuillamme tutustumme suosittujen nähtävyyksien lisäksi paikalliseen elämään mm. kierrellen markkinoita ja etsien niitä turistikartan ulkopuolelle jääviä nähtävyyksiä.

Toistaiseksi vierailtujen maiden listalta löytyy Eurooppaa (ja lähialuetta) ristiin rastiin useampaan kertaan: Alankomaat, Bulgaria, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia (ja Vatikaani), Itävalta, Kypros, Latvia, Liettua, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Tanska, Turkki, Unkari, Viro. Kauempaa: Malediivit

Lue lisää minusta osoitteessa www.syrja.fi.
Sähköpostitse saat minuun yhteyden antti miuku syrja.fi

Sieluni on täysin myytävissä hyville ideoille!-) Kyproksen matkalle myin muutaman sponssipaidan ja reissusta syntyi monipuolinen matkakertomus.

Koomikkona olen tarinankerronnan ammattilainen. Minulla on yli 15 vuoden kokemus mainostoimistomaailmasta ja verkkoviestinnästä. Tiedän miten markkinointia tehdään ja miten sosiaalisessa mediassa toimitaan. Vaimoni on toimittaja ja hän pystyy kirjoittamaan pidempiäkin journalistisia artikkeleita. Lue lisää sisällöntuotannosta www.anttisyrja.fi