Mitä lupaan tehdä reissussa

(Tämä juttu on jatke Suomen paras duuni -äänestykselle.)

 

Teen tulevasta reissustani sellaisia videoita kuin te haluatte. Kysyn vaihtoehtoja ja ideoita ja toteutan niistä parhaat. Osaan löytää ja luoda mielenkiintoiset tarinat tyhjästäkin, joten luvassa on taas kaikkea maan ja taivaan väliltä. Valmiina konseptina on ”keski-ikäisen suomalaisen miehen matkavinkit”, josta on luvassa videoita. Olen turistina turistien joukossa.

Koomikkona olen tottunut tekemään materiaalia laajalle yleisölle. Osaan ajatella mitä kukin ikäryhmä haluaa. Tiedän miten naisten ja miesten kiinnostukset eroavat toisistaan. Materiaalin skaala on hauskoista videoista asiapitoisiin teksteihin ja kaikkea siltä väliltä. Jokaiselle jotakin[tm]

Minulla on pilkettä silmäkulmassa kun kuvailen reissuillani videoita ja räpsin kuvia. Osaan myös tuottaa asiallista sisältöä kun sen hetki tulee. Parhaat valokuvani ovat päätyneet kotiseinälle kehyksiin.

Kysy tämän jutun kommenteissa lisää jos jotain tulee mieleen.

Mukaan reissulle saattaa lähteä vaimoni, joka on tottunut kuvaamaan edesottamuksiani. Hän on toimittaja, joten hänen kynästään saisitte lukea pidemmät kirjalliset tarinat. (Tai ainakin hän oikolukee useimmiten minun satuni.)

Teen kaikkeni saadakseni mahdollisimman hyvin näkyvyyttä postauksilleni eri kanavissa. Viime aikoina suosimani hashtagit sosiaalisessa mediasssa ovat olleet #ummikotulkomailla, #turisti ja #syrjänhalpamatkat.

Pari esimerkkiä aiemmin syntyneestä materiaalista

Tämän blogin sisältöjen lisäksi tässä olisi pari vanhaa esimerkkiä muualta:

Suomen paras duuni -kisaa varten tekemältäni sivulta löytyy reissukuvia viimeisen vuoden ajalta. Ja tässä video hollantilaisesta röyhkeydestä.

Perkeleen hollantilaiset! #ummikotulkomailla #turisti

Video, jonka Antti Sakari Syrjä | Tampere (@anttisakari) julkaisi 13. 05ta 2016 klo 3.44 PDT