Malediivit, hiihtoloma lämpimässä, osa 1/5

Joulun alla kaveriporukassamme syntyi idea lähteä alkuvuodesta lomailemaan lämpimään.

Halpojen lentolippujen myötä kohteeksi valikoitui Malediivit. (Menopaluu Turkis hairlinesillä 😀 noin 500e per lärvi.) Ja hienoisen arpomisen jälkeen päädyimme resorttisaarelle Malediivejä ympäröivälle atollille. Eli hiihtoloman aikaan kahdeksan suomalaista miestä lähti katsomaan miltä näyttää häämatkasaarella.

Turkishin koneet olivat isot ja hienot. Minä en tyypeistä ymmärrä mitään, mutta aiemmin en näin isossa koneessa ole matkustanut. Pitkälle lennolle löytyi onneksi viihdekonsolista kivasti viihdykettä. Elokuvat olivat juuri teattereissa pyörineitä. Itse siirryin istumaan sellaiselle riville, että sain pidettyä jalat suorana. Luksusta!

Kun 8,5 tunnin lento Istanbulista alkoi lähestyä Malediivejä, näkyi ikkunasta toinen toistaan hienompia atolleja. Malediiveillä vaihdettiin pienen odottelun jälkeen pienempään ponttoonikoneeseen ja sillä jatkettiin vielä 45 minuuttia Kuredu-nimiselle saarelle. Tähän asti nähdyt maisemat olivat erittäin hienoja ja lupaus paratiisistä näytti lupaavalta.