Malediivit, Kuredu Island Resort & Spa, osa 2/5

Kohteemme oli siis Kuredu Island resort & spa, joka sijaitsee noin 250 kilometrin päässä Malen pääsaarelta.

Koneesta noustessa näkymä oli jotenkin utopistinen ja lumovan kaunis. Kirkasta sinistä vettä eri sävyissään, hiekkaa ja palmuja. Saaren henkilökunta oli kerääntynyt vastaanottamaan uusia vieraita ja saimme tietopaketin saaresta ja kaikesta tarvitsemastamme.

Meillä oli kolmen hengen mökki toisessa rivissä rannalta. Eli rannan välissä oli toinen mökkirivi hieman kalliimpia majoja. Osasta näiden mökkien terassejakin näki hieman merta. Mökit olivat mukavat ja ennen kaikkea viileät ilmastoinnin ansiosta. Takapihan vessa oli jotenkin eksoottinen ollessaan periaatteessa taivasalla.

Saarta kiersivät tiet johtivat eri mökkikeskittymiin. Omamme oli sopivasti semmoisen vajaan viiden minuutin kävelymatkan päässä ravintolasta ja pääuima-altaalta.

Entäpä All inclusive?

Vierailumme hinta sisälsi kaikki ruuat ja juomat, joten rahanmenosta ei tarvinnut välittää. Itsellä rahaa kuluikin vain muutamaan päiväaktiviteettiin sekä tuliaisiin. Ruoka oli saarella oli erittäin hyvää. Koko viikon ajan valikoima oli vaihtelevaa eikä missään välissä tullut sellaista oloa, että söisi samaa ruokaa. Ja Mohan paisteli joka päivä hyvät omeletit aamiaiseksi.

Juomapolitiikka oli sama kuin kaikissa tällaisissa all inclusiveissa. Hanasta sai paikallista olutta ja drinkit tehtiin paikalliseen viinaan. Jos halusi jotain parempaa tavaraa, oli se tuontituotetta ja siitä olisi pitänyt maksaa erikseen. Mutta tälläisissä maisemissa ja tuossa lämmössä huonompikin olut maistui hyvälle.