Malediivit – täyttyikö lupaus paratiisista? 5/5

Odotukset olivat kovat ja alku näytti hyvin lupaavalta.

Mutta täyttyikö lupaus paratiisistä? Kyllä, ehdottomasti! Maisemat olivat kauniit, meri oli erittäin kaunis ja tarjosi nähtävää, uima-altaat kivoja, olut kylmää, ruoka hyvää ja kaikenlaista tekemistä löytyi. Golfia, tennistä, petankkia, joogaa, kuntosalia, vesiaktiviteettejä jne.

Sellaisen vaikutuksen saari teki, että osa porukastamme alkoi jo suunnitella uutta reissua yhdessä puolisoiden kanssa. Itse en vielä ole varma päädymmekö samalle reissulle vai haemmeko syksyn lämmöt jostain muualta. Mutta joka tapauksessa Kuredu resort & spa on suosituksen ja vierailun arvoinen paratiisi!

Lue muutkin jutut Malediiveiltä

  1. Hiitoloma lämpimässä
  2. Kuredu Island Resort & Spa
  3. Kuredun rannat ja uima-altaat
  4. Snorklaus Malediiveillä

Ja sokerina pohjalla kaiken kruunannut snorklausreissu. Todellinen ⭐⭐⭐⭐⭐ reissu!