Kuka on Antti Syrjä?

Moro!

Olen 36-vuotias tamperelainen stand up -koomikko. Päivisin konsultoin internetin ja sosiaalisen median parissa. Rakastan matkustelua ja nautin suuresti hyvästä ruuasta ja oluesta. Sekä itse tehtynä että muiden valmistamana. Matkustellessa pääsee tutustumaan uusiin kulttuureihin ja testaamaan uusia paikallisia herkkuja. Etsinnässä minulla on maailman paras hampurilainen.

Minulla on vaimo ja kissa. Toinen heistä reissaa mukanani maailmalla. Matkojani dokumentoin kuvin ja videoin sekä jatkossa tekstein tähän blogiin.

Matkustellessa olen hyvin kriittinen mm. hotellin kunnon ja sijainnin suhteen. Mottoni on ”lentää voidaan halvalla, mutta majoituksessa ei säästellä”. Reissuillamme tutustumme suosittujen nähtävyyksien lisäksi paikalliseen elämään mm. kierrellen markkinoita ja etsien niitä turistikartan ulkopuolelle jääviä nähtävyyksiä.

Toistaiseksi vierailtujen maiden listalta löytyy Eurooppaa (ja lähialuetta) ristiin rastiin useampaan kertaan: Alankomaat, Bulgaria, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia (ja Vatikaani), Itävalta, Kypros, Latvia, Liettua, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Tanska, Turkki, Unkari, Viro.

Lue lisää minusta www.syrja.fi. Sähköpostitse saat minuun yhteyden antti miuku syrja piste fi

Sieluni on täysin myytävissä hyville ideoille!-) Koomikkona olen tarinankerronnan ammattilainen. Minulla on yli 10 vuoden kokemus mainostoimistomaailmasta ja sosiaalisesta mediasta. Tiedän miten markkinointia tehdään ja miten somessa toimitaan. Vaimoni on toimittaja ja hän pystyy kirjoittamaan pidempiäkin journalistisia tekstejä.