Kuka on Antti Syrjä?

Moro!

Olen 39-vuotias tamperelainen stand up -koomikko. Päivisin konsultoin internetin ja sosiaalisen median parissa. Rakastan matkustelua ja nautin suuresti hyvästä ruuasta ja oluesta. Matkustellessa pääsee tutustumaan uusiin kulttuureihin ja testaamaan uusia paikallisia makuja.

Minulla on vaimo ja 2 kissaa. Yksi heistä reissaa mukanani maailmalla. Matkojani dokumentoin kuvin ja videoin sekä tekstein tähän blogiin.

Matkustellessa olemme hyvin kriittisiä mm. hotellin kunnon ja sijainnin suhteen. Reissuillamme tutustumme suosittujen nähtävyyksien lisäksi paikalliseen elämään mm. kierrellen markkinoita ja etsien niitä turistikartan ulkopuolelle jääviä nähtävyyksiä.

Toistaiseksi vierailtujen maiden listalta löytyy Eurooppaa (ja lähialuetta) ristiin rastiin useampaan kertaan: Alankomaat, Bulgaria, Britannia, Espanja, Irlanti, Italia (ja Vatikaani), Itävalta, Kypros, Latvia, Liettua, Norja, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Tanska, Turkki, Unkari, Viro. Kauempaa: Malediivit

Lue lisää minusta osoitteesta www.syrja.fi. Olutaiheisia kirjoituksia ja matkakertomuksia löydät Maltaista-olutblogistani.

Sähköpostitse saat minuun yhteyden antti(ät)syrja.fi

Sieluni on täysin myytävissä hyville ideoille!-) Kyproksen matkalle myin muutaman sponssipaidan ja reissusta syntyi monipuolinen matkakertomus.

Koomikkona olen tarinankerronnan ammattilainen. Minulla on yli 15 vuoden kokemus mainostoimistomaailmasta ja verkkoviestinnästä. Tiedän miten markkinointia tehdään ja miten sosiaalisessa mediassa toimitaan. Vaimoni on copywriter/toimittaja ja hän pystyy kirjoittamaan pidempiä journalistisia artikkeleita. Lue lisää sisällöntuotannosta www.anttisyrja.fi.