Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Takaisin

Syrjän matkassa -sivuston toimitusehdot

Syrjä Productions, y-tunnus 1809334-8, (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: antti[ät]syrja.fi
Puhelin: 0440731741
Postiosoite: Dunckerinkatu 3 B 15, 33580 Tampere

Tilaaminen

Asiakas voi ostaa sivustolle mainoksen. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta. Asiakas saa erikseen pyytämällä kuitin, josta ilmenee alv-erittely.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Maksukaistan yhteystiedot

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tuotteiden toimitus

Mainokset (logo / nimi) lisätään sivuille ennen matkalle lähtöä kun matkan kohde on tiedossa.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on normaalisti kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Koska tässä tapauksessa tuote on verkossa oleva mainos, ei ole olemassa varsinaista tuotepalautusta. Jos nyt jostain syystä haluaisit rahasi takaisin, ota yhteys verkkokauppiaaseen. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Rekisteriseloste

En tallenna sivustolle mitään tietoa sinusta. Jos annat sähköpostiosoitteesi, jää se maksupalveluun nähtäväkseni. Mitään tilaukseen liittyvää tietoa ei säilötä tämän sivuston tietokannassa. Sivulla käytetään keksejä (cookies) kävijämäärän laskemiseen sekä klikkausmäärien laskemiseen.

Takaisin