Iron Maiden \,,/ Kantolassa

Viimeksi Syrjän matkassa käytiin Iron Maidenin keikalla Kantolan tapahtumapuistossa Hämeenlinnassa.

kantola-2

You’ll take my life but I’ll take yours too. You’ll fire your musket but I’ll run you through…

Itse keikka oli hyvä, mutta huomasi kyllä yleisössä eron tuliko biisejä tältä uudelta Book of Souls levyltä (kiertueen nimen mukaisesti) vaiko niitä vanhoja klassikkoja. Itselle uudemmat olivat ihan tuntemattomia. Hieman Brucen ääni oli välillä heikko, mutta johtuiko se sitten miehestä vaiko äänentoistosta. Mutta minua se ei häirinnyt sinällään.

Keikalla lavasteisiin oli panostettu, lähes jokaiselle biisille vaihtui oma taustakangas tai vähintään Bruce vaihtoi vaatetustaan teemaan sopivaksi.

kantola-3

Odotin Eddien nousevan isompana koko lavan takaa, mutta hän saapui lopulta lavalle.

kantola-1

Entäpä sitten itse Kantola? Kotisivulla Kantolaa mainostetaan seuraavasti:

Kantolassa pääset fiilistelemään megakonserteissa, voittamaan urheilutapahtumissa, nauttimaan asiantuntijapuheenvuoroista tai oikeastaan ihan mitä vaan. 9,5 hehtaarin puistoalueella, Vanajaveden äärellä, Kantolan rosoisella teollisuusalueella, voit kokea huikeita elämyksiä ja järjestää parhaita tapahtumia.

Mitä tähän nyt sanoisi… Teollisuusalueen takana keskellä metsää pelto. Puistoa en nähnyt saati Vanajavettä.

Sinällään keikkapaikkana toimiva, mutta kotisivuilla paikasta luodaan aivan liian hieno mielikuva. Paikkana tästä ei tule fiilistä ”tänne pitää päästä uudelleenkin” vaan jää odottamaan jos tulee jotain must see -artistia.

Sivuhuomio: vaikka kaljatiskiä oli kymmeniä metrejä, oli sinne järkyttävä jono koko ajan ennen keikkaa. Onneksi olin kuskina niin ei tarvitse siitä valittaa. Mutta tiedä sitten mikä siinä on kun ainakaan tämä kaljan jonottaminen ei Suomessa onnistu missään.

kantola-4

Lähtiessä pääsin nappaamaan yhden kesän hienoimmista auringolaskukuvistani. Instagram-filtterin läpi lähes täydellinen!